Totul despre echilibru

Bine ați venit, suflete frumoase!

Aici, la MAHA YOGA Studio, vă puteți îmbunătăți considerabil starea de sănătate atât prin simpla practică a posturilor yoga adecvate și a tehnicilor de meditație, cât și prin înțelegerea gradată a cauzelor profunde ale bolilor.
Astfel, sunt incluse practici yoga progresive pentru a vă ajuta să dobândiți și să vă mențineți flexibilitatea, forța, vitalitatea, tonusul muscular, dar și echilibrul dintre trup și conștiință.

Mai Mult
Totul despre stare

De asemenea, este necesar să știți că Yoga dispune de un tezaur de cunoaștere teoretică și practică pentru accesarea resorturilor interioare vital-emoționale, psiho-mentale și spirituale ale ființei care odată dinamizate vă vor ajuta să vă regenerați mai rapid și mai eficient. Astfel, veți putea înțelege, printr-o practică pe măsură, semnificația reală a acelei stări extraordinare care este numită metaforic „tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”.

Totul pentru tine

Yoga este o ştiinţă multimilenară a înțelepciunii, care în mod uimitor este potrivită pentru omul zilelor noastre și îl poate ajuta să depăşească provocările multiple cu care el se confruntă.

Cine practică Yoga – şi o poate face oricine, indiferent de sex, religie sau poziţie socială – urmăreşte în primul rând să devină sănătos, liber, fericit şi să trăiască în armonie cu mediul său uman și social, dar și cu Natura și cu Universul.

Gândit pentru tine

Totul despre tehnici

La MAHA YOGA Studio, veți învăța împreună cu noi să percepeți lumea dintr-o perspectivă nouă, diferită și mult mai cuprinzătoare. Vi se va prezenta structura ființei umane așa cum este ea cunoscută de înțelepții yoghini de mii de ani, cu cei șapte centri subtili de forță (chakras) care constituie totodată porțile de comunicare cu Universul sau, altfel spus, Macrocosmosul și centralele voastre energetice. Concentrarea asupra centrilor subtili de forță care sunt activați în mod specific în timpul posturilor trupești (asanas) vă va ajuta să vă amplificați forța vitală, să fiți mai relaxați, să deveniți tot mai sănătoși și să percepeți într-un mod mult mai nuanțat realitatea minunată a universului vostru lăuntric, pe măsură ce veți practica cu mai multă asiduitate yoga. De asemenea, veți afla informații esențiale despre cele cinci elemente și cele cinci învelișuri subtile (koshas) ale ființei umane și veți învăța cum anume le puteți percepe și conștientiza existența, pentru a vă îmbogăți viața și experiența spirituală. Cu ajutorul tehnicilor de respirație și al procedeelor de meditație pe care vi le oferim vă veți îmbunătăți puterea de concentrare, vă veți dezvolta atenția (care va deveni mult mai selectivă și mai stabilă), vă veți controla cu ușurință emoțiile nefaste și vă veți cultiva emoțiile benefice, vă veți ridica frecvența de vibrație a conștiinței, veți avea astfel acces la stări paradisiace și vă veți expansiona câmpul conștiinței dincolo de orice imaginație

Despre
Gândit pentru tine

Experiența Maha Yoga

La MAHA YOGA Studio, veți învăța împreună cu noi să percepeți lumea dintr-o perspectivă nouă, diferită și mult mai cuprinzătoare. Concentrarea pe centrii subtili de forță care sunt activați în timpul posturilor trupești (asanas) vă va ajuta să vă percepeți mult mai nuanțat forța vitală și veți avea treptat acces la minunăția universului vostru interior într-un mod cât se poate de real, pe măsură ce veți practica. Vă veți simți transformați, plini de viață și de energie, plini de optimism și de entuziasm și mereu capabili să vă regenerați și să eliminați tensiunile inerente ale activității de peste zi.

Clase

Clasa de Yoga este un program de practică bine conceput care vizează întreținerea bunăstării fizice, vital-emoționale, psiho-mentale și spirituale.
Mai Mult

Module

Modulele cuprind prezentarea gradată a unor procedee și tehnici de Yoga din ce în ce mai complexe, alături de câteva elemente teoretice.
Mai Mult

Workshops

În cadrul workshop-urilor, veți înțelege la nivel profund sensul practicii Yoga cu ajutorul prezentărilor teoretice și atelierelor de lucru captivante.
Mai Mult