Totul despre sine

Cine suntem?

MAHA Yoga Studio este un un spațiu spiritual creat cu multă iubire, o oază de liniște unde te vei relaxa profund prin diferite practici Yoga și tehnici de meditație ce îți vor arăta drumul spre o viață trăită cu sens.

”MAHA” (महा) înseamnă în limba sanscrită mare, grandios, puternic, tare, îmbelșugat, abundent, strălucit și luminos. Noi credem că toți suntem, în esența noastră spirituală, unici, nelimitați, luminoși și grandioși. 

”YOGA” vine tot din limba sanscrită și înseamnă unificare, uniune, comuniune, contopire, fuziune.

Maha Yoga nu este o formă tradiţională de Yoga, este doar denumirea acestui studio, care vă oferă posibilitatea de a practica Yoga la modul tradiţional, fiind ghidaţi de instructori competenţi, care vă vor prezenta această ştiinţă a Spiritului pornind de la propria lor experienţă practică. Veţi putea astfel să fiţi sfătuiți în mod individual, în funcţie de problemele cu care vă confruntaţi, pentru a avea o practică Yoga eficientă, o stare de sănătate optimă şi de tonus susţinut.

Procesul de transformare spirituală implicat de practica Yoga începe de la unificarea aspectelor polar-opuse (lunar-tha și solar-ha), ale structurii vitale și psiho-mentale și ajunge la o stare de unitate deplină a întregii ființe. 

Yoga este abordarea ce ne oferă metodele practice spre a îndeplini aceste realizări și a ne descoperi pe noi înșine.

Mai Mult
MISIUNEA MAHA YOGA STUDIO

Scopul MAHA Yoga Studio este să inspirăm oamenii să fie mai fericiți, mai sănătoși și mai prezenți în viața de zi cu zi, printr-o abordare primitoare și accesibilă a practicii yoga.

La Maha Yoga Studio se practică Yoga tradiţională, o disciplină cu totul diferită de stretching sau pilates, precum și de exerciţiile de fitness, de gimnastică sau de aerobic ce se practică de multe ori ca substitut pentru Yoga.

Aici veți putea descoperi cine sunteți cu adevărat și veți simți bucuria transformării în bine a propriei voastre ființe. 

Instructorii noștri vă vor fi prieteni și ghizi către universul interior unde veți găsi starea de relaxare, calm și bucurie pură.

TOTUL PENTRU TINE

 

Yoga nu este o religie şi tocmai de aceea ea poate fi practicată în egală măsură de oameni din toate religiile, fără a le schimba confesiunea religioasă. Ea este o ştiinţă a vieţii, care aplicată corect conduce mereu la aceleaşi rezultate benefice.

Yoga integrează fiinţa umană ca un tot unitar (fizic, vital-emoțional, psiho-mental, supramental şi spiritual), și este preocupată de perfecționarea treptată și armonioasă a omului în toate aceste aspecte, fără să vizeze performanța în genul disciplinelor sportive.

Gândit pentru tine

De ce iubim YOGA?

Pentru că mă ajută să îmi măresc eficienţa în activităţile de zi cu zi, dar și să mă regenerez rapid vital și emoțional și să mă refac printr-un somn profund odihnitor.

Pentru că mă ajută să îmi amplific inteligența emoțională şi să devin capabil să cultiv numai relații interumane armonioase.

Pentru că mă ajută să îmi dezvolt voința, perseverența și să finalizez cu succes toate acțiunile benefice pe care le încep, pentru a-mi îndeplini planurile și aspirațiile.

Pentru că mă ajută să-mi liniştesc mintea, care „vorbeşte“ fără încetare, și să am acces la esenţa fiinţei mele, ceea ce va înlătura bruiajul obositor al gândurilor parazite.

Pentru că mă ajută să cunosc o seamă de adevăruri despre mine şi despre realitatea Lumii în care m-am născut, oferindu-mi metode simple și eficiente pentru a depăşi confuzia şi lipsa de repere ale acestor vremuri.

Pentru că mă ajută să învăţ să mă relaxez profund şi să mă accept cu iubire, exact aşa cum sunt.

Mai Mult
Gândit pentru tine

Experiența Maha Yoga

La MAHA YOGA Studio, veți învăța împreună cu noi să percepeți lumea dintr-o perspectivă nouă, diferită și mult mai cuprinzătoare. Concentrarea pe centrii subtili de forță care sunt activați în timpul posturilor trupești (asanas) vă va ajuta să vă percepeți mult mai nuanțat forța vitală și veți avea treptat acces la minunăția universului vostru interior într-un mod cât se poate de real, pe măsură ce veți practica. Vă veți simți transformați, plini de viață și de energie, plini de optimism și de entuziasm și mereu capabili să vă regenerați și să eliminați tensiunile inerente ale activității de peste zi.

Clase

Clasa de Yoga este un program de practică bine conceput care vizează întreținerea bunăstării fizice, vital-emoționale, psiho-mentale și spirituale.
Mai Mult

Module

Modulele cuprind prezentarea gradată a unor procedee și tehnici de Yoga din ce în ce mai complexe, alături de câteva elemente teoretice.
Mai Mult

Workshops

În cadrul workshop-urilor, veți înțelege la nivel profund sensul practicii Yoga cu ajutorul prezentărilor teoretice și atelierelor de lucru captivante.
Mai Mult