Gândit pentru tine

Experiența Maha Yoga

La MAHA YOGA Studio, veți învăța împreună cu noi să percepeți lumea dintr-o perspectivă nouă, diferită și mult mai cuprinzătoare. Concentrarea pe centrii subtili de forță care sunt activați în timpul posturilor trupești (asanas) vă va ajuta să vă percepeți mult mai nuanțat forța vitală și veți avea treptat acces la minunăția universului vostru interior într-un mod cât se poate de real, pe măsură ce veți practica. Vă veți simți transformați, plini de viață și de energie, plini de optimism și de entuziasm și mereu capabili să vă regenerați și să eliminați tensiunile inerente ale activității de peste zi.

Clase

Clasa de Yoga este un program de practică bine conceput care vizează întreținerea bunăstării fizice, vital-emoționale, psiho-mentale și spirituale.
Mai Mult

Module

Modulele cuprind prezentarea gradată a unor procedee și tehnici de Yoga din ce în ce mai complexe, alături de câteva elemente teoretice.
Mai Mult

Workshops

În cadrul workshop-urilor, veți înțelege la nivel profund sensul practicii Yoga cu ajutorul prezentărilor teoretice și atelierelor de lucru captivante.
Mai Mult